Lichtstoet Heerlen kan niet worden georganiseerd door de medewerking van diverse vrijwilligers en sponsoren. Wij zijn onze sponsoren uiteraard enorm dankbaar voor deze bijdrage aan dit unieke evenement in Heerlen. Onze sponsoren helpen ons door het leveren van diverse diensten of op een financiële manier. Bekijk onze sponsoren die ons een warm hart toedragen.

Als blijk van waardering, worden alle sponsoren vermeld op onze site. Uw logo wordt op onze pagina, maar ook in de lichtstoet zelf vermeld. Indien uw mailadres bij ons bekend is, wordt u ook op de hoogte gehouden van de Lichtstoet & de feestavond waar uw bedrijf nogmaals vernoemd wordt. Tevens ontvangt u bij aanwezigheid een consumptie van ons.

Mocht u interesse hebben in een samenwerking met Lichtstoet Heerlen, dan stellen wij dit zeer op prijs. Wilt u meer informatie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De Club van 11 bestaat uit familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s etc. die de Lichtstoet een warm hart toedragen en ons financieel willen steunen. Ook u kunt lid worden van de “Club van 11” en sponsort ons € 11,- euro per jaar. Mocht u ons een heel warm hart toedragen dan kunt u ook meerdere keren lid worden (veelvoud van €11,-) Zo kan een gezin lid worden maar ook kan elke gezinslid apart lid worden.

Als u lid wordt krijgt u een plaatsje op onze site. Hier wordt u met naam vernoemd. Indien uw mailadres bij ons bekend is, wordt u ook op de hoogte gehouden van de lichtstoet & de feestavond waar uw naam nogmaals vernoemd wordt. Tevens ontvangt u bij aanwezigheid een consumptie van ons.

Door onderstaande aanmeldformulier in te vullen én in te leveren bij één van onze leden, gaat u akkoord met de betaling van €11,-. Zodra uw betaling is ontvangen wordt u vermeld bij onze leden van de Club van 11.

Like Lichtstoet Heerlen op Facebook voor het laatste nieuws!